✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Voor een innovatief BetonDesign moet u bij A Project in Merchtem zijn. Sommige mensen zien breekwerken niet meteen zitten en daarom bieden wij beton aan als vloerbedekking. We zorgen er uiteraard voor dat we die betonafwerking steeds op maat afwerken. Of het nu gaat om kantoren of om uw woning, ons team in Merchtem helpt u verder met een vernieuwend BetonDesign.

Heeft u interesse in een betondesign vloer?

Neem dan nu contact met ons op!

De voordelen van een innovatief BetonDesign bij ons in Merchtem

Dankzij het innovatieve BetonDesign van A Project in Merchtem kunt u een afwerkingslaag in beton bovenop uw bestaande vloer laten aanbrengen. Dat is een groot voordeel voor diegenen die werken met veel stof willen vermijden. Het resultaat is echter gelijkwaardig aan een klassieke betonvloer. De vloer heeft niet alleen een moderne, industriële betonlook, maar is ook slijtvast. Verder is de vloer ook vuilbestendig. Ook voor andere types vloerbedekking, zoals linoleum, kunt u ons inschakelen. Ontdek al onze diensten op deze website.

Stel ons gerust vragen over het BetonDesign

Lijkt het innovatieve design van A Project in Merchtem iets voor u? Laat ons zeker iets weten als dat het geval is. Bent u zelf handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om vloeren te bestellen en deze vervolgens volledig zelf te plaatsen! Met verdere vragen over vloerbekleding kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bel ons gerust op het nummer 02/445 72 77 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ook ons online contactformulier gebruiken.

Designed & developed by MoxyOne.