Een goeie akoestiek is beter voor uw gezondheid. Te veel echo’s en omgevingsgeluiden in uw kantoor zorgen dat u met een zwaar hoofd naar huis gaat. Met akoestische panelen dempt u de storende geluiden, en zorgt u dat u minder snel vermoeid bent en minder last hebt van stress.

Akoestische panelen

Te veel galm als iedereen door elkaar babbelt? Hoort u elke voetstap van uw collega’s? Wij analyseren de akoestiek in uw pand en plaatsen waar nodig akoestische panelen tegen uw wand en plafond. Geen lelijke exemplaren die uw interieur om zeep helpen, wél panelen die subtiel opgaan in de omgeving.

Of wilt u graag een grote foto of tekening in uw kantoor ophangen? Bedruk die dan op een akoestisch fotopaneel. Win-win voor uw interieur én uw interne rust.

Zelf de akoestiek verbeteren

Wist u dat bijvoorbeeld planten, gordijnen en tapijten de akoestiek in uw woning of vergaderzaal flink verbeteren? Leg dus een tapijt onder uw vergadertafel, kies voor zonwering of raamdecoratie om storende geluiden te dempen, of zet planten in uw bureau. En kiest u een luchtzuiverende plant zoals een sanseveria of een aloë vera, dan slaat u twee vliegen in één klap.

Akoestiek op kantoor verbeteren?

Maak een afspraak

Designed & developed by MoxyOne.