Voor totaalprojecten voor kantoren in Brussel en elders in België moet u bij A Project in Merchtem zijn. U hebt namelijk wel wat beters te doen dan heel de dag aannemers te zoeken waarmee u dan ook nog eens apart moet vergaderen. Kies één aannemer, dan krijgt u één aanspreekpunt en één totaalprijs. Da’s sneller én een pak overzichtelijker voor u. Bovendien zorgen wij dat iedereen die planning respecteert.

Totaalprojecten voor kantoren in Brussel en omstreken

In Brussel zijn wij uw aanspreekpunt voor totaalprojecten voor kantoren. Er zijn verschillende zaken die van een kantoor een aangename werkomgeving maken. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van de inrichting van uw kantoor, maar even goed aan de verlichting en akoestiek. Dat laatste is iets wat wel eens onderschat wordt. Een goede akoestiek zal de productiviteit aanzienlijk doen toenemen.

Inrichting van a tot z

A Project richt uw kantoor of woning in van de eerste parketstrook tot de laatste penseelstreek. Samen verbeteren we uw vloerbekleding, zonwering, raamdecoratie, akoestiek, schilderwerken, wanden, verlichtingsarmaturen en meubels op maat. Meer nog: wij bestellen, leveren en plaatsen alles zoals het hoort. En u? U doet ondertussen gewoon waar u goed in bent: werken, wonen, genieten.

Totaalinrichting van uw huis of kantoor?

Hebt u interesse in onze diensten als kantoorrenovatie of hebt u nog verdere vragen over onze totaalprojecten voor kantoren in Brussel? Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor in Merchtem. Bel ons gerust op het nummer 02/445 72 77 of stuur een e-mail naar [email protected]. Via ons online contactformulier kunt u ons ook eenvoudig bereiken en een offerte aanvragen.

Maak een afspraak

Designed & developed by MoxyOne.