✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Is uw kantoor aan een nieuwe inrichting toe? A Project uit Merchtem is dé partner voor u op het gebied van kantoorinrichting. Zij helpen u graag met het bedenken én plaatsen van alle producten voor uw inrichting. Terwijl u zich bezighoudt met de belangrijke taken voor uw bedrijf, regelen wij uw nieuwe interieur.

Interesse in een vernieuwde inrichting?

Neem dan nu contact met ons op!

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor een nieuwe en aangename inrichting krijgt

Wilt u een nieuwe inrichting creëren voor uw kantoor, maar heeft u niet de tijd, kennis en ervaring om dit allemaal zelf te doen? Schakel dan onze experts in voor uw totaalproject. Voor alle taken die uitgevoerd dienen te worden voor uw nieuwe interieur, heeft u een aannemer die ervoor zorgt dat iedere werker de planning aanhoudt. U heeft één aanspreekpunt en één totaalprijs. Dit houdt het voor u overzichtelijk. U weet precies waar u aan toe bent als u ons vertrouwt met de afwerking van uw kantoor.

Maak een afspraak met onze experts

Als u de huidige inrichting van uw kantoor beu bent, is het een goed idee om eens met onze medewerkers te gaan praten. Zij verzorgen zowel uw kantoorrenovatie als -inrichting van a tot z. Vraag ons om meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen door ons te contacteren op 02/445 72 77. Daarnaast kunt u ons e-mailadres [email protected] gebruiken.

Designed & developed by MoxyOne.