✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Voor een kantoorrenovatie waar u fier op kunt zijn, gaat u naar A Project in Merchtem. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met diverse losstaande renovatieklussen of totaalprojecten. Zowel voor het leggen van een nieuwe vloer als het schilderen van de muren kunt u bij ons bedrijf terecht.

Interesse in een renovatie?

Neem dan nu contact met ons op!

Laat uw kantoorrenovatie uitvoeren door onze specialisten

Zijn uw kantoren aan een renovatie toe? Dan kunt u het best terecht bij een bedrijf dat uw kantoorrenovatie van begin tot eind uitvoert. Op die manier heeft u maar met een aannemer te maken en een totaalprijs. Dat scheelt u tijd én het is een stuk overzichtelijker voor u. Zo kunt u door ons uw schilderwerken laten uitvoeren. Daarnaast plaatsen wij uw vloerbekleding met plezier. Na een goed uitgevoerde kantoorrenovatie begrijpen wij dat u ook uw interieur wilt vernieuwen, zodat alles mooi bij elkaar past. Dan heeft u geluk, want ook met een nieuwe inrichting voor uw kantoor helpen wij u graag. Ziet u een kantoorrenovatie zitten, maar wilt u zelf de meerderheid uitvoeren? Dan bieden wij een uitstekende service aan. Bij ons kunt u zelfs gewoon uw vloeren bestellen en deze volledig zelf plaatsen!

Contacteer ons voor meer informatie

Voordat u overgaat op een kantoorrenovatie, wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Daarom gaan wij van A Project in Merchtem graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die uw locatie te bieden heeft. We stemmen de renovatie precies af op uw locatie. Voor vragen over onze diensten stuurt u ons een e-mail op [email protected] of belt u ons via 02/445 72 77. Daarnaast heeft u de mogelijkheid ons contactformulier te gebruiken.

Designed & developed by MoxyOne.