Voor algemene schilderwerken in Brussel, zoals het schilderen van kantoren, moet u bij A Project in Merchtem zijn. Zit uw vloer in een nieuw kleedje? Misschien kunnen uw muren, plafonds of gevels dan ook wel een nieuw likje verf gebruiken? Een bepaalde accentkleur bijvoorbeeld – geel bevordert de creativiteit – of een kleurenpallet dat juist volledig is afgestemd op uw vloerbekleding. Met onze schilderwerken in kantoren in Brussel halen we altijd het meeste uit uw ruimte biedt.

Schilderwerken in kantoren in Brussel: verven volgens de regels

Ons team van ervaren schilders verft uw trap, plafond, muur, gevel, deuren, ramen, kasten, et cetera. Wat u maar wilt, krijgt een laagje verf met de juiste ondergrond. Zonder spatten en mét scherpe randen. Bovendien spuiten we ook ter plaatse uw radiators of andere objecten. Voor onze schilderwerken in kantoren rondom Brussel schilderen we uitsluitend met duurzame kwaliteitsverf die makkelijk afwasbaar is. We zijn trouwens niet alleen beschikbaar voor schilderwerken, maar verzorgen verder ook nog de bekleding van wanden en vloeren in kantoren en woningen in Brussel. Bij ons in Merchtem is Microtopping (of microcement) een populaire optie voor die bekleding. We werken ook met andere materialen om uw ruimte af te werken, zoals vinyl en.

Decoratieve accenten

Geeft u graag extra cachet aan uw vergaderzaal of woonkamer? Bij onze schilderwerken in kantoren en woningen in Brussel hebben we ook oog voor decoratieve accenten. Dan plaatsen we moluren of wandpanelen van onder andere NMC of Orac, en overschilderen we ze in de kleur die u wilt. Bent u echter zelf een handige harry? Dan is het ook perfect mogelijk om vloeren te bestellen en deze vervolgens volledig zelf te plaatsen!

Schakel ons is voor al uw schilderwerken

Bent u op zoek naar een specialist om uw kantoren in Brussel te schilderen? Bij ons zit u zeker goed. We schilderen trouwens niet alleen kantoren in Brussel. We zijn ook beschikbaar voor renovatiewerken. Aarzel niet om contact op te nemen met verdere vragen door te bellen naar 0475 55 59 11 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van ons online contactformulier.

Vraag uw gratis offerte

Designed & developed by MoxyOne.