✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Bent u geïnteresseerd in microcement voor de afwerking van uw badkamer in Brussel of omstreken? Bij A Project in Merchtem zoeken we samen naar de gepaste oplossing voor uw situatie. Een groot voordeel aan microcement is dat het beschikbaar is in veel verschillende soorten kleuren. Zo kunt u kiezen voor bruin of grijs. Die laatste optie resulteert dan meestal in een betonlook. Lees verder en ontdek nog meer voordelen van microcement voor uw badkamer in Brussel.

Wil je een microcement afwerking voor je badkamer in Brussel?

Neem dan nu contact met ons op!

Microcement is een populaire keuze voor een badkamer in Brussel

Microcement is een populaire keuze in Brussel, want dankzij de waterdichte eigenschappen is het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. Zoals eerder aangehaald, is microcement niet alleen functioneel, maar kan het ook een esthetische meerwaarde bieden. Zo is het microcement beschikbaar in verschillende texturen en kan het cement in uw badkamer in Brussel glad of grof aangebracht worden. Bent u op zoek naar een ander type vloerbekleding voor u woning? Bij A Project in Merchtem zit u bijvoorbeeld ook goed voor Microtopping-afwerking en vinylvloeren. Die afwerking doen we zowel in kantoren, als in woningen. Ook voor het installeren van zonwering en raamdecoratie kunt u bij ons terecht.

Kies uw ideale look

Of u nu de look van een betonvloer wilt imiteren bij het plaatsen van uw microcement in uw badkamer in Brussel, of voor een andere kleur gaat, wij staan u bij doorheen het hele proces. Bel ons op het nummer 02/445 72 77 of stuur een e-mail naar [email protected] of contacteer ons via het contactformulier.

Designed & developed by MoxyOne.