✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Voor het plaatsen van betonvloeren in de omgeving van Brussel is A Project in Merchtem uw specialist. We zijn zowel beschikbaar voor kantoren als woningen. Tijdens onze werken hebben we oog voor detail en gaan we met de grootste zorg te werk. Lees verder om te ontdekken hoe onze vakmensen uit Merchtem vloeren plaatsen in beton ciré.

Heeft u interesse in een betonvloer?

Neem dan nu contact met ons op!

Betonvloeren laten plaatsen in Brussel door onze vakmensen uit Merchtem

Waarom zou u ervoor kiezen om vloeren te laten plaatsen in beton ciré door onze vakmensen uit Merchtem? Beton ciré biedt veel voordelen. Zo heeft het watervaste eigenschappen, net als microcement. Het verschil met het plaatsen van betonvloeren is dat onze mensen uit Merchtem de beton ciré op vloeren smeren in plaats van storten. Het is een manier om stoffige breekwerken te vermijden. Als u aan het overwegen bent om betonvloeren te laten plaatsen in Brussel, is beton ciré wellicht een goede optie.

De mogelijkheden van vloerbekleding

Bij A Project in Merchtem, gelegen nabij Brussel, bieden we meer aan dan alleen betonvloeren. Tot onze diensten behoren ook nog andere vormen van vloerbekleding. Zo is vloerbekleding in de vorm van vinyl bijvoorbeeld een populaire optie, omdat het geluiddempend is. Linoleum is dan weer een ecologisch alternatief voor alle klassieke soorten vloeren. Er is voor elk wat wils!

Vraag ons gerust om meer informatie over betonvloeren in regio Brussel

De medewerkers van ons bedrijf uit Merchtem begrijpen het als u meer informatie wenst over het plaatsen van betonvloeren in Brussel en de voordelen van beton ciré voor uw vloeren. U mag ons uiteraard steeds contacteren met verdere vragen. Steekt u graag zelf de handen uit de mouw? Dan is het ook perfect mogelijk om vloeren te bestellen en deze vervolgens volledig zelf te plaatsen! U kunt contact met ons op te nemen aan de hand van ons online contactformulier.

Designed & developed by MoxyOne.