✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Voor de renovatie van kantoren in Brussel en omstreken moet u bij A Project in Merchtem zijn. We bieden namelijk het totaalpakket aan. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor renovatiewerken, maar ook voor schilderwerken, vloerbekleding, zonwering en raamdecoratie. Ook om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren kunt u ons inschakelen. Lees verder en ontdek hoe we aan de slag gaan bij een renovatie voor kantoren in Brussel.

Wilt u uw kantoren in Brussel laten renoveren?

Neem dan nu contact met ons op!

De complexiteit van de renovatie van kantoren in Brussel

Bij de renovatie van kantoren in Brussel komt heel wat kijken. Zo is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het comfort van de werkruimtes. Airco en akoestiek spelen daarbij een belangrijke rol. Als u een beroep doet op de expertise van onze vakmensen bij A Project in Merchtem bij uw kantoorrenovatie, weet u ook zeker dat we rekening houden met een goede werksfeer. We zoeken altijd een oplossing op maat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de totaalafwerking van uw kantoor. Daarbij nemen we alle zorgen van u weg, zodat u zich kunt blijven focussen op uw werk. Wilt u echter zelf aan de slag gaan? Dan kunt u ook uw vloeren zelf bestellen en deze zelf plaatsen.

Aarzel niet om ons te bellen

Elke renovatie, of het nu gaat om kantoren of een woning in Brussel, vereist een andere aanpak. Het is daarom belangrijk dat u ons een goed beeld geeft van uw situatie. Bel ons op het nummer 02/445 72 77 of stuur een e-mail naar [email protected] en geef ons een heldere beschrijving. U kunt ook ons online contactformulier gebruiken. We zijn bovendien nog op zoek naar nieuwe medewerkers, dus kijk gerust eens naar onze vacature voor een schilder als u interesse hebt.

Designed & developed by MoxyOne.