✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Als u op zoek bent naar een interieurbedrijf voor de afwerking van kantoren in de omgeving van Brussel, bent u altijd welkom bij A Project in Merchtem. We bieden schilderdiensten aan, maar u kunt ons ook inschakelen om uw vloerbekleding, zonwering of akoestiek aan te pakken. Daarbovenop bieden we al die diensten aan als een totaalpakket.

Heeft u interesse?

Neem dan nu contact met ons op!

Voor de afwerking van kantoren moet u bij ons interieurbedrijf in Merchtem zijn

A Project in Merchtem is gespecialiseerd in de afwerking van kantoren en heeft veel ervaring in de regio van Brussel. We denken gedurende het hele proces voor de inrichting van uw kantoor aan alles, zodat u zich kunt blijven focussen op uw werk. We geven daarbij ook gericht advies. Zo is de akoestiek in veel kantoren een probleem. Door een vervelende nagalm zullen sommige werknemers stress ondervinden en bijgevolg minder productief zijn.

Kies uw ideale vloerbekleding

Bij de afwerking van kantoren in Brussel biedt ons interieurbedrijf in Merchtem ook vloerbekleding op maat aan. Daarbij zijn vinylvloeren van het merk Floorify een populaire keuze. Ze dempen namelijk geluid en zijn eenvoudig te onderhouden. Als u op zoek bent naar een ecologisch alternatief voor de klassieke gietvloeren, is linoleum dan weer een interessante optie. We zien dat dat type vloeren in kantoren in Brussel veel duurzamer zijn, dankzij de verfijnde afwerking van A Project uit Merchtem. Als u nog vragen hebt, kunt u ons eenvoudig bereiken via ons online contactformulier of u kunt bellen naar 02/445 72 77. Een e-mail sturen naar [email protected] is ook een mogelijkheid. Hopelijk tot binnenkort!

Designed & developed by MoxyOne.