✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Als u geïnteresseerd bent in een vinylvloer en in de omgeving van Brussel woont, of elders in België, dan hebben we onder andere het merk Floorify in de aanbieding bij A Project in Merchtem. Vinylvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Verder voelt het lekker warm aan en kunnen ze ook probleemloos aangebracht worden in vochtige ruimtes. Als u nog wat meer te weten wilt komen over Floorify voor uw gebouw in de omgeving van Brussel, moet u vooral verder lezen.

Heeft u interesse in een Floorify vinylvloer?

Neem dan nu contact met ons op!

De vinylvloeropties van Floorify bij ons in Merchtem

Het vinyl van Floorify is bij A Project in Merchtem, in de buurt van Brussel, is beschikbaar in verschillende vormen. Zo bieden we het vinyl aan als stroken, tegels en banen. Daarbij krijgt u de optie om antislip aan te brengen. Verder heeft vinyl nog het voordeel dat het goed is voor de akoestiek van uw ruimte. Kantoren in Brussel hebben dus veel baat bij een vinylvloer van Floorify. Een goede akoestiek verlaagt namelijk de stress van uw medewerkers en zal bijgevolg leiden tot een hogere productiviteit. Daarnaast kunt u overigens er ook voor kiezen om vloeren te bestellen en deze vervolgens volledig zelf te plaatsen!

Vind uw ideale vloerbedekking

Bij A Project in Merchtem kunt u niet alleen terecht voor vinylvloeren van Floorify, maar ook voor andere types vloerbekleding. Zo blijven betonvloeren een degelijk optie. Dankzij ons innovatieve BetonDesign kunt u bovendien stoffig breekwerk vermijden. Mocht u nog vragen hebben, dan mag u die uiteraard steeds stellen. U kunt ons bellen via het nummer 02/445 72 77. U kunt ons ook eenvoudig een bericht sturen of een offerte aanvragen via ons contactformulier of via een e-mail naar [email protected].

Designed & developed by MoxyOne.