✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Voor het toepassen van Microtopping op uw wanden of vloer moet u bij A Project in Merchtem zijn. Microtopping is een coating met een strakke betonlook en werkt als een afwerkingslaag voor vloeren. Het is een erg duurzaam product en is daarom een populaire keuze. Microtopping voor uw wanden en vloer bij ons in Merchtem biedt zelfs nog meer voordelen. Lees verder en ontdek ze allemaal.

Heeft u interesse in een microtopping vloer?

Neem dan nu contact met ons op!

De voordelen van Microtopping voor uw wanden en vloer bij ons in Merchtem

Microtopping voor wanden of een vloer blijft een populaire keuze bij ons in Merchtem. Dat is niet meer dan logisch, want ondanks de dunne afwerking is Microtopping erg hard en slijtvast. Die hoge weerstand maakt van Microtopping ook een interessante optie voor horecazaken en kantoren. De textuur kan ook variëren. Zo kan Microtopping erg fijn zijn en een strakke moderne look hebben, maar het kan ook wat grover afgewerkt worden. Verder kan het ook zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dat betekent dat het ook als afwerkingslaag voor een zwembad kan gebruikt worden. Bent u op zoek naar een ander type vloerbedekking? Dan kan een vinylvloer van het merk Floorify erg interessant zijn. Op deze website kunt u ook nog meer lezen over onze andere diensten.

Aarzel niet om ons te contacteren

Onze medewerkers in Merchtem staan steeds voor u klaar om vragen over Microtopping voor uw vloer of wanden te beantwoorden. We zijn trouwens ook nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Bekijk zeker eens de vacature voor een vloerbekleder als u interesse hebt. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons online contactformulier. Wilt u zelf uw werkzaamheden uitvoeren? Dan kunt u er ook voor kiezen om vloeren te bestellen en deze vervolgens volledig zelf te plaatsen!

Designed & developed by MoxyOne.