✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Bekijk zeker onze vacature voor een schilder eens, als u graag bij een professioneel interieurbedrijf in Merchtem aan de slag wilt gaan. U zult terechtkomen in een team vol ervaren specialisten. We zijn op zoek naar iemand die zonder spatten te werk kan gaan. Als u aan die beschrijving voldoet en werk zoekt als schilder in de buurt van Merchtem, moet u vooral verder lezen om meer te weten te komen over onze vacature.

Interesse om te solliciteren?

Neem dan nu contact met ons op!

Vul onze vacature in en word schilder bij een professioneel interieurbedrijf in Merchtem

Vul onze vacature voor een schilder in en misschien mag u binnenkort wel het professionele team van A Project in Merchtem vervoegen. We houden ons bezig met schilderwerken voor kantoren, maar ook voor woningen. We beschilderen meestal vloeren, muren, plafonds en gevels. Verder op deze website kunt u ook onze andere diensten bekijken. Als de vacature voor een schilder u niet aanspreekt, maar u wel graag bij ons in Merchtem aan de slag zou gaan, moet u zeker onze vacature voor een vloerbekleder eens bekijken.

Neem zeker contact met ons op

Als onze vacature voor een schilder u aanspreekt, dan kunt u A Project in Merchtem eenvoudig bereiken. Dat kan telefonisch op het nummer 02/445 72 77 of met een e-mail naar [email protected]. U kunt ook een bericht sturen door ons online contactformulier gebruiken.

Designed & developed by MoxyOne.