✓ Duurzaam staat voorop
✓ Totaalprojecten mogelijk
✓ Online showroom

Vul onze vacature voor een vloerbekleder in als u graag aan de slag wilt gaan bij een topinterieurbedrijf in Merchtem. We werken met verschillende types vloerbekleding. Het is dus belangrijk dat u met verschillende materialen aan de slag kunt. Ontdek waar we nog belang aan hechten in onze vacature voor een vloerbekleder in Merchtem.

Interesse om te solliciteren?

Neem dan nu contact met ons op!

Meer over onze vacature voor een vloerbekleder in Merchtem

Als u onze vacature voor een vloerbekleder in Merchtem leest, zult u merken dat we verwachten dat u zowel kunt omgaan met betonvloeren als vinylvloeren. Die betonvloeren brengen we trouwens aan als afwerkingslaag met een vernieuwend BetonDesign. Vloerbedekking is slechts een van onze vele diensten. We bieden ze allemaal aan als totaalprojecten.

Aarzel niet om meer informatie te vragen

Neem gerust contact met ons op als u nog wat meer informatie wenst of met vragen zit voor ons team in Merchtem na het lezen van de vacature voor een vloerbekleder. Als u graag bij ons aan de slag zou gaan in een andere functie, hebben we ook nog een vacature voor een schilder in de aanbieding. Bel ons op het nummer 02/445 72 77 of stuur een e-mail naar [email protected] of via het contactformulier voor extra informatie.

Designed & developed by MoxyOne.